Η NESTOR CMC ΑΕ είναι φορέας μιας παράδοσης 50 και πλέον ετών στην κατεργασία του χάλυβα.

Διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής στο 5ο χλμ εθνικής οδούς Λάρισας Τυρνάβου του νομού Λάρισας και κυριαρχεί με την παρουσία της στον χώρο των προκατασκευασμένων οικημάτων υψηλής ποιότητας και των ελαφριών μεταλλικών κατασκευών και προκατασκευών .

Το βιομηχανικό συγκρότημα που βρίσκετε στη Γιάννουλη Λάρισας  , περιλαμβάνει κτίρια εμβαδού 5.000 m2 σε οικόπεδο 30.000 m2 . Είναι μια μονάδα αυστηρά εξειδικευμένη στην εν σειρά παραγωγή προκατασκευασμένων μεταλλικών οικημάτων .

Εντός του βιομηχανοστασίου λειτουργεί και μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου..

Η NESTOR CMC ΑΕ διαθέτει πολυετή πείρα στην εν σειρά βιομηχανική παραγωγή προκατασκευασμένων – λυόμενων οικημάτων και έχει αναπτύξει υψηλή τεχνογνωσία, καταξιωμένη διεθνώς στον χώρο της , για την ευφυΐα , την αντοχή και την ευελιξία των διαφόρων συστημάτων προκατασκευής .

Τα διάφορα συστήματα που έχει αναπτύξει, καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χρήσεων , έχοντας κατασκευάσει σημαντικό αριθμό τυποποιημένων οικημάτων .

Τα οικήματα μελετώνται από εξειδικευμένους μηχανικούς , προτείνεται ο καταλληλότερος τρόπος κατασκευής και τελικά σχεδιάζονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο φέρων οργανισμός κάθε οικήματος μελετάται στατικά με την μέθοδο finite element analysis (πεπερατά στοιχεία) με το πρόγραμμα ANSYS .

Η NESTOR CMC ΑΕ είναι προμηθευτής μεγάλων τεχνικών εταιρειών και βιομηχανιών ( ΑΚΤΩΡ ΑΕ , ΑΒΑΞ J&P , ΑΤΤΙΚΑΤ ΑΕ , PETROLA ΑΕ , ΔΕΛΤΑ ΑΕ , ΕΡΤ ΑΕ, ΕΛΠΑ , ΜΕΚΑΣΟΛ ΑΕ , DANIELLI AE, INTRAKAT , κλπ ) .

Επίσης η εταιρεία είναι προμηθευτής του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΥΠΕΧΩΔΕ, του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας της ΙΤΑΛΙΑΣ, του ΟΣΚ, του ΓΕΣ, του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης καθώς επίσης και των Υπουργείων Εσωτερικών της Τουρκίας της Κολομβίας , της Αλβανίας και του FYROM .

Πλήρης Κατάλογος CMC